Cinewall op maat

Een cinewall is een wand waarin een tv-scherm, audio en vaak een sfeerhaard zijn gemonteerd. Bekabeling kan hierdoor netjes worden weggewerkt. Het combineert functioneel ontwerp met oogstrelend design. Met een cinewall heeft uw televisie een prominente plek in huis, maar gaat deze wel mooi op in de rest van het interieur. Hands of Luxury levert maatwerk cinewalls voor elk budget.

Een cinewall geeft een luxe en strakke afwerking van uw woonkamer

Zoveel meer dan een tv-meubel

Een cinewall is een compleet wandmeubel waarin uw televisie en bijbehorende (audio)apparatuur verwerkt zijn. Vaak wordt een cinewall verrijkt met een elektrische haard. Een open haard geeft de tv-wand een chique touch en zorgt bovendien voor extra sfeer. Daarnaast kan een cinewall voorzien worden van nissen. Op deze manier biedt de cinewall extra opbergruimte en heeft u de mogelijkheid om mooie woonaccessoires uit te stallen. Wat uw wensen ook zijn; wij zorgen voor een passend ontwerp.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of laat u adviseren in onze showroom. In onze showroom in Hoofddorp staan voldoende voorbeelden van cinewalls ter inspiratie.

Passend bij elke interieurstijl

Cinewalls komen in verschillende vormen en stijlen. Hoogglans, een matte finish, met krokodillenleer of afgewerkt met een decoratieve wandpleister; alles is mogelijk. Zo kunt u bij Hands of Luxury een cinewall laten maken met metal stuc of Dynastie Luna voor een exclusieve uitstraling. Door de ruime keuze in afmetingen en afwerkingen past de cinewall in elk interieur, ongeacht de woonstijl.

Offerte aanvragen