Dynastie Luna: onze eigen creatie

Maak kennis met Dynastie Luna; een unieke, eigen creatie van Hands of Luxury. Dynastie Luna is een mix van beton en cement, in combinatie met zwarte patiné en een gouden hydro. De handgemaakte ‘thunder stripes’ zorgen voor een speels effect. U vindt deze luxe afwerking voor wanden en vloeren nergens anders! Net als metal stuc heeft Dynastie Luna een veelzijdig karakter. Door de vele mogelijkheden in kleurschakeringen, structuren en effecten is het resultaat geheel naar uw eigen hand te zetten.

Onze verfijnde Dynastie Luna brengt identiteit in elke ruimte van uw woning

High-end wandafwerking

Bij Hands of Luxury begrijpen we als geen ander hoe bepalend wandafwerking voor de sfeer in uw woning kan zijn. Zo zorgen pasteltinten voor een lichte en frisse uitstraling. Donkere kleuren of behang met rijke structuren associëren we met luxe. Ook onze Dynastie Luna laat een ruimte direct luxe aanvoelen. Kenmerkend voor dit product zijn de metallic tinten en de ambachtelijke stuctechniek. Dynastie Luna geeft een uniek glanzend effect aan uw muur.
Luxe wandafwerking Dynastie Luna

De luxueuze en exclusieve wandafwerking Dynastie Luna is van zichzelf niet waterafstotend, maar met een coatinglaag is dit wel mogelijk. Hierdoor is dit type stucwerk ook geschikt voor badkamers (buiten de douche om) of keukens. Voor het aanbrengen van een coating wordt een meerprijs berekend.

Onze werkwijze

Het verfraaien van een wand of vloer met Dynastie Luna vergt vakmanschap. Door de speciale techniek neemt de realisatie altijd twee werkdagen in beslag. We beginnen met het aanbrengen van de basislaag. Hier trekken onze specialisten de gewenste figuren of thunder stripes in. Is de basislaag helemaal klaar? Dan moet deze goed drogen. Op de tweede dag gaan we aan de slag met de black & gold afwerking. Naderhand is het altijd mogelijk om de Dynastie Luna bij te kleuren.


Offerte aanvragen