Metal stuc als eyecatcher in uw interieur

Metalstuc is dé trend van dit moment. In steeds meer woningen zien wij dit knap staaltje wandpleister terugkomen. Het is een luxe afwerking voor wand, vloer, meubel en andere objecten met een zeer veelzijdig karakter. De dunne stuclaag op metaalbasis is verkrijgbaar in diverse basisvarianten: brons, koper, messing en goud. De varianten zijn onderling te combineren waardoor vele effecten en kleurschakeringen mogelijk zijn. In het oppervlak kunnen ook patronen worden aangebracht, zoals het Croco effect of een mandala. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met Metal stuc creëert u een unieke wand of meubel in uw interieur

Onze metal-afwerkingen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en bovenal bijzondere afwerking. Metalstuc is gewaagder dan een lik verf of latex spuitwerk. Met metal stuc tovert u een saaie muur in de woon- of eetkamer om tot een waar statement piece. De warme kleurschakeringen van messing en brons zorgen voor een chique uitstraling, waar koele metaalkleuren het interieur een moderne toets geven.


Metaalstuc wand waterdicht maken met coating

Metalstuc is van nature niet waterdicht. Wilt u toch een metalstuc wand achter de wastafel of in de douche plaatsen? Dan kan deze voorzien worden van een coating. Een coating dringt niet in het metaal zoals een impregneermiddel, maar legt een dun beschermlaagje aan op het oppervlak. Het metaalstuc is hierna volledig beschermd tegen water en andere vloeistoffen. Voor het aanbrengen van een coating wordt een meerprijs berekend.

Wilt u een metal stuc wand of vloer van dichtbij bekijken? Bezoek dan onze showroom. U bent van harte welkom!

Onze werkwijze

We brengen altijd eerst een basislaag aan in een transparante kleur. Zodra deze helemaal droog is, beginnen we met de tweede laag. Deze bestaat uit stucwerk met echte metaalpoeder deeltjes. De Metal finish wordt zodanig op de muur of vloer aangebracht dat het gewenste effect bereikt wordt. Voor het verwerken van patronen of figuren in de metal stuc maken we gebruik van maatwerk stensels.

Offerte aanvragen