Onze werkwijze

Afspraak maken

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

Inventarisatie van uw wensen

Tijdens het gesprek bespreken we al uw wensen; van de gewenste kleuren en materialen tot afwerking en uw budget. Wellicht heeft u exact voor ogen wat u wilt, of bent u hier nog niet helemaal uit. In het laatste geval kan onze collectie kleurstalen uitkomst bieden. Tevens staan we voor u klaar met persoonlijk advies. Tijdens de afspraak zullen wij ook de desbetreffende objecten afmeten.

Offerte

Zijn al uw wensen helder? Dan sturen wij u digitaal een offerte op maat met een overzicht van de kosten voor de luxe decoratieve afwerking. Deze kunt u op uw gemak doornemen en digitaal ondertekenen als u akkoord wilt gaan. Na het accorderen van de offerte neemt Hands of Luxury contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

De realisatie

Het werk gaat beginnen! De werkzaamheden beginnen standaard met het schoonmaken en ontvetten van de desbetreffende vloer(en), wand(en) of andere objecten. Vervolgens brengen we de eerste basislaag op, welke even moet drogen. De tweede laag is de daadwerkelijke sierpleister zoals metalstuc of Venexian. Het realiseren van Dynastie Luna neemt altijd twee werkdagen in beslag.

Bent u niet helemaal tevreden met het eindresultaat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen de wand, vloer of cinewall altijd bijkleuren om zo het gewenste resultaat te bereiken.